Fast food

Patačuljci

Patačuljci Kraljevo

O nama

Patačuljci su to zbog Vas, nudimo jedinstvenu ponudu u kojoj će svako pronaći nešto za sebe. Brinemo o Vašem izboru za svaki dan i svaki obrok, od doručka do večere! Izaberite nešto iz široke ponude našeg menija, sve ono što pričinjava svakodnevnu radost Vašem dobrom ukusu!
Bez čekanja u redi i razmišljanja o kvalitetu poručite svežu i ukusnu hranu: jela sa roštilja, pohovano meso, topli sendviči, pomfrit, slane i slatke palačinke,i još mnogo toga po veoma pristupačnim cenama.

Patačuljci Kraljevo

Fast food Kraljevo

Nalazimo se u uzem centru Kraljeva, u ulici Milana Toplice 4/5. Vršimo dostavu hrane u širem rejonu grada Kraljeva. Odlikuje nas kvalitet spemljenih jela što mogu potvrditi i naše zadovoljne mušterije.
Pre nego sto zavirite u nas meni, nudimo Vam brzu, prijatnu, kvalitetnu uslugu, koja ce biti kljucan razlog naseg druzenja u buducnosti. Nudimo Vam sirok asortiman najukusnijih jela sa rostilja, spremanih od strane dugogodisnjih vrhunskih rostilj majstora, zatim sendvice po Vasem ukusu sa domacim sosevima, prelivima, svezom salatom, preukusan Burger za sve one koji ne vole puno da eksprimentisu i naravno za sve sladokusce domace palacinke, bas kakve svi volimo.
Koristimo samo najkvalitetnije sastojke u pripremi naših jela, posetite nas ili poručite za kućnu dostavu.

Ptatačuljci Kraljevo

Ovog meseca

U toku meseca smo imali:

0 +
Porudžbina
0 +
Zadovojnih mušterija
0 +
Novih jela na meniju
0 +
Nova lokacija